BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit Canlarla İftarda Buluştu

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Gültepe Cemevi'nde canların iftarına konuk oldu. 

11 Şubat 2022 08:58
İYİ Parti İzmit Canlarla İftarda Buluştu

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Dursun, Nebiye Demirtaş, Abdurrahman Akgül, Nihal Kupşi, Umutcan Turgun, Erol Derin Kadın Politikalarından Özgül Alpay ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Gültepe Yunus Emre Cemevi'nde canlarla beraber Hızır Orucunun son gününde sofralarına misafir olarak birlikte iftar yaptılar.

İftar sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Bu akşam Gültepe Cemevinde canlarımızın sofrasına konuk olduk. Birlikte iftar yaptık. Hepsinin duaları Hak katında kabul olsun. Bizler her zaman biriz. Dün ahlaksız bir şahsın canlarımız hakkında söylemleri oldu. Bu ahlaksız şahsiyeti şiddetle kınıyorum. Bizleri ayrıştırıp bölemeyecekler. Şahsı hemen tespit edip yakalan emniyet güçlerimize de teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizde bizleri çok içten bir şekilde ağırlayan Gültepe Yunus Emre Cemevi Başkanı Sn. Ali Ediz Göksu ve bütün canlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.