banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Leyla Atakan’ın anısına helva dağıttı

İzmit Belediyesi 1971 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden İzmit Belediyesi Eski Başkanı Leyla Atakan ve çalışma arkadaşlarının vefatlarının 51’nci yılı dolayısıyla Fevziye Camii’nde vatandaşlara helva dağıttı 

12 Şubat 2022 11:56
İzmit Belediyesi Leyla Atakan’ın anısına helva dağıttı

11 Şubat 1971 yılında geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden, Türkiye’nin ve İzmit’in ilk seçilmiş kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve belediye meclis üyeleri İsmail Kolaylı, Feridun Özbay ile Abdurrahman Yüksel, vefatlarının 51'nci yılında andı. Sabah saatlerinde Bağçeşme Mezarlığında Leyla Atakan ve çalışma arkadaşları dualarla yad edildi. 

VATANDAŞA HELVA İKRAMI

Bağçeşme’deki anmanın ardından ise Fevziye Camii avlusunda saat 12.30’da Mevlid-i Şerif okundu. Cuma Namazı sonrasında da vatandaşlara irmik helvası ikramında bulunuldu. Vatandaşa helva ikramı yapılan programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416