BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Elektrik faturası iki katına çıkan esnaf Başkana dert yandı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gündoğdu Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederken, Gündoğdu Mahallesi’ndeki Merkez Kıraathanesinin sahibi Sinan Aslan iki katına çıkan elektrik faturası ile ilgili Hürriyet’e dert yanarak yetkililerin bir an önce düzenleme yapması gerektiğini söyledi 

12 Şubat 2022 11:48
Elektrik faturası iki katına çıkan esnaf Başkana dert yandı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin vefat eden baldızı Ayşe Soykan’ın ailesine başsağlığı diledikten sonra Gündoğdu Mahallesi’nde bölge esnafını ziyaret etti. Başkan Hürriyet’e esnaf ziyareti sırasında Merkez Kıraathanesi sahibi Sinan Aslan, son dönemde faturalara gelen fahiş zamlarla ilgili dert yandı. 
    
“ZAMLAR İYİCE BELİMİZİ BÜKTÜ”

Elektrik faturasının önceki aylarda 200-250 lira arasında geldiğini ifade eden Aslan, “Başkanım benim kıraathanemde 5 tane floresan lamba ve bir televizyon var. Daha önce 250 lira civarı gelen elektrik faturası bu ay 460 lira geldi. Pandemi nedeniyle zaten işlerimiz durmuşken bir de gelen bu zamlar iyice belimizi büktü. Biz esnafların bu fatura zamları karşısında ayakta durması artık zor. Bu konuda yetkililerin bir düzenleme yapması lazım.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393