BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli AGD’den ahde vefa buluşması

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi geçtiğimiz akşam Maide Restoran’da bir buluşma tertip etti. Kuruluşundan bu yana 47 yıl geçen Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı bünyesinde il ve ilçe başkanlığı yapan pek çok isim bu toplantıya katıldı.  

12 Şubat 2022 17:00
Kocaeli AGD’den ahde vefa buluşması

“Vefa Buluşması” adı verilen toplantıda, dernek bünyesindeki eski hatıralar yad edildi. Toplantıya Kocaeli’de derneğin geçmişte il başkanlığını yapan Mahmut Emekli, Ömer Esastürk, Sinan Ejderoğlu, Ahmet Özen, Samet Gürsoy, Mustafa Cebeci’nin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yine geçmiş dönemlerde MGV/AGD Körfez ilçe başkanlığı yapan önceki dönem Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı.

Programa, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan başta olmak üzere hareketin önemli isimlerine dua ile başlandı. Yine iki gün önce vefat eden MGV Kandıra ilçe Başkanlarından Hüdaverdi Bitik de anıldı.
Katılımcılar Anadolu Gençlik Derneğinin çok önemli bir görev ifa ettiğini vurgulayarak maddi-manevi desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiler.

Halıcı: “İstikametini Kaybetmeden Bugünlere Kadar Geldi”

Programın açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı gerçekleştirdi. Derneğin geçmişten günümüze büyük hizmetlerinin olduğunu söyleyen Halıcı, şunları söyledi:

“MGV ve AGD Cumhuriyet tarihine damgasını vurmuş, Türkiye’nin manevi gelişimine büyük hizmetler etmiş ve etmekte olan bir kuruluştur. Bizler bu teşkilatlarda bulunanlar olarak bunu yakından müşahede ettik. Geçmişte MGV günümüzde AGD hep bir istikamet çerçevesinde ilerlemiş ve bu istikametini kaybetmeden günümüze kadar gelebilmiştir.

Allah’ın izniyle bu istikamet ile nice yıllar daha bu milletin evlatlarına hizmet etmeye devam edecektir. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; Bu teşkilat geçmişte yaptığı hizmetlere bugün de devam etmekte; yeni hatıraların, yeni kardeşliklerin oluşmasına katkı sunmaktadır. Pek çoğumuzun dilinden düşürmediği o güzel hatıralar; babadan oğula intikal eden hayırlı bir miras misali yeni kardeşlerimize intikal etmektedir.”

“Büyükakın da Katıldı””

Anadolu Gençlik Derneğinin tertip ettiği “Vefa Buluşması”na Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katıldı. Selamlama konuşması yapan Büyükakın gelecek nesilleri yetiştirmedeki sorumluluğu hatırlatarak bu uğurda gereken gayretin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.