banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti İzmit’ten Kocaelispor’a ziyaret

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Kocaelispor Yönetimi ve futbolcuları ziyaret ederek moral verdi. 

12 Şubat 2022 20:19
İYİ Parti İzmit’ten Kocaelispor’a ziyaret

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Dursun, Nebiye Demirtaş, Nihal Kupşi, Umutcan Turgun, Erol Derin Kadın Politikalarından Özgül Alpay  ile birlikte Kocaelispor Körfez Brunga tesislerinde Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, teknik ekip ve futbolcuları ziyaret etti. İYİ Parti İzmit Teşkilatı Takım Kaptanı Korcan Çelikay ve Atilla Turan’a takım adına çiçek takdim ederek tatlı ikramında bulundu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz;

Son haftalarda kötü sonuçlar alan Kocaelispor’umuzu Körfez Brunga tesislerinde antrenmanda ziyaret ederek moral verdik. Kocaelispor bizim ruhumuz. Birlikte heyecanlanıp, birlikte sevinip üzüldüğümüz çatımız. Biz sahip çıktığımız zaman kötü günler daha çabuk geçer.

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak takımımızı antrenmanda ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ilettik. Bu takım buralara çok zorlu yolları aşarak geldi. Takımımıza sonuna kadar inanıyoruz. Bu şehrin sevdalıları olarak iyi günde kötü günde Kocaelispor'umuzun yanında olacağız. Herkesin Kocaelispor'a her koşulda destek olmasını istiyorum. Birlikte takımımızı destekleyerek iyi günlere çıkaracağız. Kocaelispor’umuz yarın Balıkesir’e hareket edecek. Onlara iyi yolculuklar diliyor, Balıkesir’den zaferle döneceklerine inanıyoruz. İlgileri için başta Sn. Engin Koyun olmak üzere futbolcularımıza, teknik ekibe ve kulüp çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393