BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitliler Sevgililer Gününü coşkuyla kutlayacak

İzmit Belediyesi, özel günlerin mutluluğunu vatandaşlarla paylaşabilmek adına yılbaşında olduğu gibi, Sevgililer Günü’nde de birbirinden özel etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor 

13 Şubat 2022 12:54
İzmitliler Sevgililer Gününü coşkuyla kutlayacak

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  kentin birçok noktasında Sevgililer Günü için kalpli figürler hazırlayarak vatandaşlara hatıra fotoğrafı çekilebilecek alanlar oluşturdu. Sevgililer Günü konseptine uygun olarak hazırlanan devasa kar küresi 14 Şubat Pazartesi günü Belsa Plaza önüne getirilecek. İzmit Belediyesi ekipleri, Sevgililer Gününde hatıra fotoğrafı çekilebilmek ve düzenlenecek etkinliklere katılabilmeleri için tüm vatandaşları İzmit Belediyesi önüne davet etti. 

LEON SİRKİ ETKİNLİĞİ

İzmit Belediyesi Sevgililer Günü öncesinde kentin dört bir yanını Sevgililer Günü konseptine uygun olarak süsledi. 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Belediye önünde Leon Sirki performans gösterisi yapılacak. 1 saat sürecek olan gösteri 2 seans halinde yapılacak. İlk seans 12.30’da, ikinci seans ise 15.00’da yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.