BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Neriman Kılıçalan Emekli Meclisi’nde yeniden başkan 

İzmit Kent Konseyi Emekli Meclisi Genel Kurulunda tek aday olan mevcut Başkan Neriman Kılıçalan oy birliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi  

13 Şubat 2022 01:31
Neriman Kılıçalan Emekli Meclisi’nde yeniden başkan 

İzmit Kent Konseyi Emekli Meclisi Genel Kurulu Genel Kurul Belsa Plaza B Blok Kat:9’da bulunan İzmit Kent Konseyi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Tek adayın bulunduğu genel kurulda mevcut başkan Neriman Kılıçalan yeniden seçilerek güven tazeledi. 

YOĞUN KATILIM      

İzmit Kent Konseyi Emekli Meclisi Seçimli Genel Kuruluna, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Doğan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez ve Gezgin Yazar Mesut Nöbetcigil katıldı. 

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Divan Kurulu Başkanlığını Meral Özesener’in yaptığı genel kurulda Mesut Nöbetçigil Divan Katipliği ve Özlem Durmuş Şenyüz ise divan üyeliği görevini üstlendi. Genel Kurulda Neriman Kılıçalan ve yürütme kurulu aday listesi oy birliği ile seçildi.

KILIÇALAN’IN YÜRÜTME KURULU

Neriman Kılıçalan’ın yürütme kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu; Ümit Dinç, Reyhan Özşeker, Filiz Ölçen, Hüseyin Korkusuz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393