BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Deva’nın Kocaeli binasına serserice saldırı!

Deva Partisi’nin Kocaeli il binasına giden bir serseri pankart indirdi, afiş yaktı kabadayılık taslayıp ortadan kayboldu. 

14 Şubat 2022 12:19
Deva’nın Kocaeli binasına serserice saldırı!

İzmit Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi üzerinde yer alan Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi’nin Kocaeli İl binasına giden kimliği belirsiz bir şahıs iddialara göre ‘Ben Deva Partisi’ne karşıyım gibi kabadayıca laflar etti. 

Bütün uyarılara rağmen dışarı da çıkmadı. O serseri parti binası önündeki pankartı indirdi, yine bazı afişlere de zarar verdi. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç bu saldırı ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Kuşkusuz Pazar günü değil de parti binasının kalabalık olduğu hafta içinde bu durum yaşanmış olsaydı o şahıs fena halde sopa da yerdi. Bu saldırı bireysel mi, yoksa arkasında başkaları da mı var? Bilinmiyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.