BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan Kocaeli Kaya’ya anlamlı ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ilimizin köklü şirketlerinden biri olan Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu’nun 60. Yılını kutlamak amacıyla Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya ziyarette bulundu 

15 Şubat 2022 15:11
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan Kocaeli Kaya’ya anlamlı ziyaret

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu Kocaeli’de 60.yılını tamamlarken siyasi liderlerden de tebrik almaya devam ediyor. Son olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberinde Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu; Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Kaya, Mehmet Kaya, Hasan Kaya ve İbaysoft Yazılım A.Ş Genel Müdürü İbrahim Aydoğdu’ya ziyarette bulundu. 

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Sabah saatlerinde kahvaltı ile ağırlanan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Kocaeli’de ekonomiye büyük katkı sağlayan şirketinizin 60.yılını kutluyorum, nice başarılı 60 yılara daha” diyerek temennide bulundu. Atalay Kaya ise gerçekleştirdikleri nazik teşriflerinden dolayı Başkan Gültekin Uysal’a teşekkürlerini iletti. Görüşme iki tarafın memnuniyetiyle son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.