banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Uysal: Fuar alanı için bir karar almadık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal; “Fuar alanı için bir karar almadık, şehir plancılarıyla çalışıyoruz. Fuar alanı için kamuoyuyla birlikte ortak karar alacağız” dedi. 

15 Şubat 2022 21:32
Uysal: Fuar alanı için bir karar almadık

Bugün bazı internet sitelerinde çıkan Uluslararası Fuar Merkezi alanının Kocaelispor’a verildiği haberlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, bir açıklama yaptı. Fuar merkezi alanıyla ilgili bir karar alınmadığını belirten Uysal; “Fuar alanı için kararı paydaşlarla birlikte ortak yapılacak çalışmalar ile belirleyeceğiz” dedi.

UYSAL’DAN AÇIKLAMA

Kocaelispor ile ilgili bugün yerel gazete ve internet sitelerinde haber yayınlanmış, haberde Kocaelispor için konuşulan yeni tesis alanının yapılacağı yer Uluslararası Fuar Merkezi alanı olduğu belirtilmiş. Haberin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, yazılı bir açıklama yayınladı. 

“FUAR ALANI İÇİN ALINAN BİR KARAR YOK”

Kocaelispor’un kentin önemli bir markası olduğunu ifade eden Uysal; “Fuar alanı için alınan net bir kararımız yoktur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda farklı şehir plancılarına bu alanın Kocaeli halkının en iyi şekilde faydalanacağı bir alana dönüştürülmesi için çalışma yapılması istendi. Ortaya çıkan projeler tüm paydaşlarımızla değerlendirilmek suretiyle, kamuoyunun katılımıyla ortak akıl çerçevesinde bir karara bağlanacak ve Kocaelili hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393