BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Alper Dülger’i ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger ile yönetimini makamında ağırladı 

16 Şubat 2022 18:58
Başkan Hürriyet, TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Alper Dülger’i ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilen Alper Dülger ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Hürriyet, Mimarlar Odası Başkanı Alper Dülger ve yönetimine başarılı bir dönem geçirmelerini diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger ile yönetimini kutlayan ve yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Hürriyet, “Hızla ilerleyen kentleşme sürecinde mimarlara büyük sorumluluk düşüyor. Biz de bünyemize kattığımız genç mimarlarımızın farklı bakış açılarından yararlanarak kentimize değer katıyoruz ” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.