BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet’ten Sekalılara müjde

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet gazetecilerle bir araya geldiği programda Sekalılar için şehir merkezinde yeni bir buluşma alanı hazırlığı içinde olduklarının müjdesini verdi 

16 Şubat 2022 05:09
Başkan Hürriyet’ten Sekalılara müjde

Kent kültürüne ve kentin ortak değerlerine sahip çıkmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi Sekalılar için de şehir merkezinde ortak buluşma alanı oluşturacak. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde Naci Girginsoy Öykü Yarışmanın tanıtım toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Hürriyet gazetecilere kısa zaman içerisinde Sekalılar için buluşma noktası olabilecek bir alan oluşturacaklarını açıkladı. İzmit Belediyesi henüz planlama aşamasındaki çalışmayı kısa sürede hayata geçirecek. 

“DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRECEK”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet planlama aşamasında olan çalışmaya dair şu ifadeleri kullandı;  “Sekalıların beraberce anıları yad edecekleri bir alan beklentisi vardı. Bununla ilgili çok talep alıyorduk. Yakın zamanda bir alanımızı Seka Kültür Alanı gibi Sekalıların buluşma noktası olacak şekilde oluşturmak istiyoruz. Şu anda Sekalıların hafızalarını tazeleyecek, dayanışmayı güçlendirecek bir alan planlıyoruz. Yeni alanımız şehir içinde olacak.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393