BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’liler ekmeği ile oynanan Kurt’u görünce renkten renge giriyorlar!

AKP’nin üst düzey yöneticileri, ekmeği ile oynanan ve aynı zamanda AKP’nin kurucusu da olan Okan Kurt’u görünce renkten renge giriyorlar. Neden mi? İşte ayrıntılar. 

16 Şubat 2022 06:30
AKP’liler ekmeği ile oynanan Kurt’u görünce renkten renge giriyorlar!

Gebze’de AKP’nin kurucusu olan Okan Kurt, Adnan Köşker’in Başkan olduğu dönemde ekmeği ile oynanarak belediyedeki işinden çıkarılmıştı. O dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Okan Kurt’a yüz yüze görüşmesinde ekmekle oynanmaz Adnan’ın yaptığını Yahudi yapmaz demişti.

Lakin Kurt’a sahip çıkmadı. Okan Kurt AKP’deyken BBP’de 10 sıra milletvekili adayı olan ve daha sonra AKP’ye geçen eski İl Başkanı Mahmut Civelek’te kılını bile kıpırdatmamıştı. Ekmeği ile oynanan Kurt doğal olarak yıllarca her fırsatta AKP’lilere yüklendi.

Kurt’un öfkesi katlanarak büyüdü. Öyle ki Gebze ziyaretlerinde Okan Kurt’la karşılaşan AKP’nin önemli isimleri başlarını önlerine eğmek zorunda kalıyorlar. Zira Kurt sözünü sakınmıyor. Okan Kurt sosyal medya üzerinden de AKP’lilere her fırsatta göndermelerde bulunuyor. 

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Karademir ilimize gelmişti. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in aynı ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların altına bakanlar Okan Kurt’u orada da gördüler!

Okan Kurt ne mi yazmış? İşte o yorumun içeriği: 

Sn Başkan Erkan Kandemir’e dedin mi Okan kurtta haksızlık hukuksuzluk yaptık dedin mi bu günaha bende ortak oldum dedin sn Başkan tarih sizi asla af etmeyecek. 2001. Ak parti kurucusu Okan kurt size hakkını helal etmiyor haram olsun benim hakkımı yediniz sn Başkan sizi Allah’a havale ediyorum bu koltuk kimseye kalmaz sn .55 . 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.