BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Brisa, İzmit fabrikası için geçici işçi arıyor

Türkiye’nin güçlü sanayi şirketlerinden Brisa, İzmit fabrikasında görevlendirilmek üzere geçici işçi istihdam edeceğini duyurdu. Başvurular 18 Şubat 2022 itibarıyla alınmaya başlıyor. 

18 Şubat 2022 16:10
Brisa, İzmit fabrikası için geçici işçi arıyor

Bridgestone ve Lassa ana markalarıyla Bridgestone ve Lassa markaları ile Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, doğrudan ve dolaylı sağladığı istihdamla Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Brisa, Alikahya, İzmit’te yerleşik fabrikasının üretim bölümünde  geçici işçi istihdam edeceğini duyurdu.  

Adaylardan “Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu olma” ve “İzmit fabrikasına yakın olan servis güzergâhlarında ikamet etme” ön niteliklerini taşımaları bekleniyor. 

Bu ön nitelikleri eksiksiz karşılayan adaylar,  http://www.brisa.com.tr veya https://www.sabanci.com/tr  adreslerinde insan kaynakları bölümünde “Geçici Üretim İşçisi” ilanlarından sadece birinde ilgili alanları doldurarak başvurularını yapabilirler. 

Başvuru sahipleri katılacakları test ve mülakatlarda başarılı olurlarsa, ihtiyaç kadarı Brisa İzmit fabrikasında geçici olarak istihdam edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393