BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim Eğitim Kurumları sendikalarla özel indirim protokolleri imzaladı

 Kocaeli’nin köklü ve başarılı eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için sendikalara yönelik olarak hazırladıkları  “ Özel İndirim Eğitim Hakkı” protokollerini hayata geçirdi. 

18 Şubat 2022 05:26
Körfezim Eğitim Kurumları sendikalarla özel indirim protokolleri imzaladı

Memur-Sen  (Temsilci Ergin Çakır ile), TÜRK-İŞ ( Kocaeli İl Başkanı Yakup Yıldız ile), Kamu-Sen ( Körfez İlçe Başkanı Ufuk Işık Şanal ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Akçay ile ) ve Eğitim Bir-Sen  ( Kocaeli İl Temsilcisi Şahin Yaşlık ile) ’e bağlı tüm sendikalarla ayrı ayrı imzalanan protokollerle, sendika üyelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini belirten Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, anlaşmaların tüm taraflar için hayırlı olmasını dilediklerini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.