BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelili iş insanı Avcı’dan Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

Kocaeli’nin sevilen İş insanı vatansever Atatürkçü Mehmet  Avcı, geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in Twitter hesabında paylaştığı Lozan barış Antlaşmasını ile ilgili paylaşımı üzerine bugün savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

18 Şubat 2022 15:57
Kocaelili iş insanı Avcı’dan Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

Konu ile ilgili açıklama yapan Avcı “  17.02. 2022 tarihinde  tarihi gerçekleri çarpıtarak Lozan Barış Antlaşmasını imzalayan kurumları aşağılamak, o dönemdeki imza ve yetkisi  bulunan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etmesi, iftira atması, yanlış bilgi vermesi ve devamlı böyle zincir suçları işlemesi, halkı kin ve nefrete sürüklemek, bilim dalı olan Tarih’te yer almayan maddeler bulunmamasına rağmen daha önce kaybedilmiş olan yerlerin, sebep olanların isimlerini vermeyip direk bütün sorumluluk ve suçu toprakları peşkeş çektiği iddiası ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef gösterip sosyal medyadan yayınlamasının ardından,  TCK’nın 6 maddesinden ayrı ayrı savcılığa şikayette bulundum. 

AVCI” MELİH GÖKÇEK KENDİ DÖNEMİNE BAKSIN”

İş insanı Mehmet Avcı “Melih Gökçek ‘in Twitter sayfasında yurdu peşkeş çekilenlere söylemine karşı, kendi döneminde FETÖ terör örgütüne Ankara’yı peşkeş çektiği iddiaları bulunan  AKP kurucularından Bülent Arınç’ın da hedefi olmasını hatırlatarak . Sayın  Gökçek önce buna cevap versin” diyerek tepkisini dile getirdi.  Avcı “Ayrıca Lozan Barış Antlaşmasının maddeleri gizli değil, açıktır. Melih Gökçek’in  İddia etmiş olduğu konular Lozan Barış Antlaşmasın’da bulunmamaktadır.

 Bu yaşanan gelişmeler üzerine dava ettiğim Melih Gökçek’in dosyası Kocaeli Cumhuriyet Savcılığından Ankara Cumhuriyet Savcılığına hızlı işlem yapılması adına  gönderilmiştir. Twitter’daki paylaşımlar Atatürkçü ve vatanseverleri üzmüştür.  Tepki olması açısından 100 adet Nutuk kitabı vatandaşlarımıza hediye ettim. 

Bundan sonra da Atatürk’e hakaret edenleri, Cumhuriyet’e düşman olanları,  Anayasaya’ya karşı eylemde bulunanları, geçmişle hesaplaşmak isteyenleri savcılığa şikayet etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar da Atatürk ile ilgili yapmış olduğum mücadele ve savcılık müracaatlarımızdan da sonuç almaya başladım. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozan iç ve dış mihraklara fırsat vermesin” diyerek sözlerini tamamladı 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevin Korur 2022-02-19 12:02:43

Soruşturma açılmalı arkanizdayım

Avatar
Erdal pinar 2022-02-19 00:51:11

Turkiye'de hukuk kanun varsa sayet cumhuriyet savcilarini goreve davet ediyorum.