BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bizim Köy etkinliğinin son durağı Gökçeören Çobanoğlu Köyü oldu 

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün İzmit'in köylerinde gerçekleştirdiği Bizim Köy Doğa Yürüyüşü etkinliği, bu hafta sonu Gökçeören Çobanoğlu Köyü'nde düzenlendi 

20 Şubat 2022 09:19
Bizim Köy etkinliğinin son durağı Gökçeören Çobanoğlu Köyü oldu 

İzmit’in köylerinin tanıtımı ve kalkınmasını sağlamak amacı ile İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği doğa yürüyüşlerini köy gezileri ile birleştiren ‘Bizim Köy’ etkinliği, bu ay Gökçeören Çobanoğlu Köyü'nden başlayarak belirlenen 10 kilometrelik rotada gerçekleştirildi. Program duyurusunun yapılmasının ardından kısa sürede yoğun talep gören etkinlik, yürüyüşlerin daha kaliteli ve risksiz gerçekleşmesi adına 50 kişi ile düzenlendi. 

DOĞA VE TARİH İLE İÇ İÇE 

Gökçeören'de yapılan ikramların ardından başlayan keyifli yürüyüş, Paşasuyu Mesire Alanı ve sonrasında gidilen Gölkay Park’ta sona erdi. Yaklaşık 3 buçuk saat süren yürüyüşe katılanlar, etkinlik esnasında verilen molalarda rota üzerinde yer alan su kemerlerinin tarihi ve yapım tarzları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi. Köylüler tarafından da sıcak karşılanan doğaseverler, köylü vatandaşların yaptığı pide ve ekmeklerin tadına da bakmayı ihmal etmedi. ‘Bizim Köy’ etkinliği ile hem doğa, hem tarih hem de sporla buluşan vatandaşlar organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.