BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç yaşta kaza kurbanı oldu

Körfez ilçede 25 yaşındaki Bedirhan Bozkurt trafik kazasında hayatını kaybetti. 

21 Şubat 2022 07:39
Genç yaşta kaza kurbanı oldu

İddialara göre; TEM Otoyolu Ankara istikameti Körfez Hereke mevkiinde Bedirhan Bozkurt idaresindeki 41 AGV 946 Ford marka hafif ticari araç yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bedirhan Bozkurt. aracın içinden yola savruldu. O sırada seyir halinde olan İ. K idaresindeki 06 BIL 671 Mercedes marka otomobilin altında kaldı.

Korkunç kazayı görenler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçtan fırlayan Bedirhan Bozkurt’un olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan diğer 4 kişi ise çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren Bedirhan Bozkurt’un acısı Körfez’e düştü. 

Genç yaşında geçirdiği kaza sonrasında yaşamını yitiren Bedirhan Bozkurt’un Körfez’de geniş bir kesim tarafından tanınan Ethem Bozkurt’un oğlu, Ercan Bozkurt’un ise yeğeni olduğu ortaya çıktı. Bedirhan Bozkurt, bugün Körfez’de toprağa verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.