BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çınar Çocuk Evi’nde minikler doğayı doğada öğreniyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören çocuklar ekoloji dersleri ile doğayı tanımaya devam ediyor 

21 Şubat 2022 20:15
Çınar Çocuk Evi’nde minikler doğayı doğada öğreniyor

Her çocuk özeldir ilkesiyle eğitim veren Çınar Çocuk Evi’nde Ekoloji dersleri ile çocuklara doğa eğitimleri verilmeye devam ediyor. Çınar Çocuk Evi’nde görevli Ekoloji öğretmenleri Harika Taze ve Fazilet Erdem, ekosistemdeki döngüyü içeren bilgileri doğa temelli öğrenme yaklaşımı ile bütünleştirerek çocukların eğlenerek öğrenmesine katkı sağlıyor. 

HER HAFTA EKOLOJİ DERSİ GÖRÜYORLAR

Çınar Çocuk Evi’nde her hafta düzenli olarak ekoloji dersleri alan minikler, son olarak ‘Av & Avcı’ ilişkisini oyun eşliğinde bahçede düzenlenen ders ile öğrendiler. Psikolog Kübra Şıvgın Kara’nın da katıldığı derste çocukların oyun esnasında iletişim ve oyuna katılımları da değerlendirildi. Ekoloji derslerinde doğa temelli eğitimler alan öğrenciler, doğanın bileşenlerini ele alarak hazırlanan müfredatla doğayı doğada öğrenmeye devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.