BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı yaptığı saha çalışmaları ve STK ziyaretleri ile İzmit’i karış karış gezerken bir taraftan da üye çalışmalarına devam ediyor. 

22 Şubat 2022 14:00
İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor

İzmit Belediyesi ve Derince Belediyesi Eski İmar Müdürü, Kırşehir ve Bilecik'te Bayındırlık İl Müdürlüğü yapan Yüksek Mimar Mustafa Nar İYİ Parti saflarına katıldı. Rozetini İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz taktı.

Bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Partimizin gün ve gün büyümeye devam ediyor. Saha çalışmalarında üye sayımızı arttırıyor ve mahallelerde güçlenmeye devam ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek partimize üye olan Sn. Mustafa Nar’a teşekkür ediyorum. Kendisi tecrübesi, bilgi ve birikimleriyle bizlere güç katacaktır. Daha önce çeşitli kurumlarda üst düzey görevler almış olması bizi daha da güçlendirecektir.’’ dedi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.