banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet'ten lise ve üniversite adaylarına müjde!

Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarına bir yenisini eklemeye hazırlanan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ücretsiz hazırlık kurs merkezini hayata geçirecek 

23 Şubat 2022 16:47
Hürriyet'ten lise ve üniversite adaylarına müjde!

İzmit Belediyesi, kentte öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine destek olmak amacıyla yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için harekete geçen İzmit Belediyesi, lise ve üniversiteye hazırlık kurs merkezi için çalışmalara başladı. Ücretsiz kurs merkezinde çalışmalar tamamlandığında öğrenciler, tecrübeli ve alanında uzman eğitmen kadrosu ile hayallerine kavuşabilecek. 

DEZAVANTAJLI ÖĞRENCİLERİN UMUDU OLACAK

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Demokrasi Bulvarı no 71'de (Kandıra Sapağı) çalışmaların başladığı kurs merkezinde öğrenci alımları sınav ile gerçekleşecek. Önümüzdeki dönem için hazırlanan kurs merkezi çalışmaların erken tamamlanması durumunda bu dönem de öğrenciler için hizmet verecek. İzmit Belediyesinin eğitime destek çalışması, üniversiteye yerleşmek isteyen dezavantajlı öğrencilerin de umudu olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.