banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehr-i İzmit Kafe’de her Cuma çıkışı cemaate ücretsiz çay 

İzmit Belediyesi’nin son dönemde kentimize kazandırdığı sosyal tesislerden birisi olan Şehr-i İzmit Kafe’de Cuma günleri Cuma Namazından çıkan cemaate ücretsiz çay ikramında bulunuluyor 

26 Şubat 2022 16:07
Şehr-i İzmit Kafe’de her Cuma çıkışı cemaate ücretsiz çay 

İzmit Belediyesi Akçakoca Mahallesi’nde bulunan Tarihi Süleyman Paşa Hamamını düzenleyerek Şehr-i İzmit Kafe’yi vatandaşın hizmetine sundu. Yıllardır sosyal alan sıkıntısı çeken mahalleli Şehr-i İzmit Kafe’yi sık sık kullanıyor ve İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletiyor. Kafeye yakın bulunan Dere Camii cemaati de unutulmadı ve her Cuma Namazı çıkışında cemaate ücretsiz çay ikramında bulunulmaya başlandı. Cemaat ücretsiz çay ikramından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkürlerini iletti. 

“GÜZEL BİR HİZMET”

Akçakoca Mahallesi’nde bulunan Dere Camii’nin  İmamı Şerif Hüseyin Ayaz Şehr-i İzmit Kafe’ye ilişkin, “Gazi Süleyman Paşa Hamamı yıllar önce vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştu. Daha sonra bakımsızlıktan kendi kaderine terk edildi. Ardından İzmit Belediyemiz tarafından restore ettirildi. Yerli ve yabancı turistler tarihi hamamımızı ziyaret ediyor. Konuklar Şehr-i İzmit Kafe’de kahve içiyor, çay içiyor, yemek yiyor. Burası güzel bir hizmet.  

“TÜM İZMİTLİLER GELSİN, GÖRSÜN”

Özellikle Cuma günleri Cuma Namazı çıkışında burada cami cemaatimize ücretsiz çay ikramında bulunuluyor. Bundan dolayı çok memnunuz. Bundan dolayı sevgili Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bütün İzmit halkımızı buraya görmeye davet ediyorum. Bizler de gün içerisinde boş vakitlerimizde buraya gelerek çay içiyoruz, dostlarımızla hasbihal ediyoruz. Ürünlerin lezzetleri de güzel, fiyatlar uygun. Bütün İzmitliler gelip görsünler, burayı” ifadelerini kullandı. 

“SOSYAL ALANLAR KISITLIYDI”

Mahalle sakinlerinden Mustafa Birinci konuşmasında şu ifadelere yer verdi;“48 yıldır bu mahallede ikamet ediyorum. En büyük şikayetlerimizden birisi mahallemizde sosyal alanların çok kısıtlı olmasıydı. Uzun yıllar önce yapılan bu binada insanlarımıza karşı verilen özel bir hizmet yoktu. 

“BU HİZMET KALBİME YAZILDI”

Yaklaşık 2 aydır Cuma Namazı çıkışlarında cemaatimize ücretsiz çay ikramı yapılıyor. Bu vesileyle cemaat bir araya geliyor. İnsanlar sıcak ve samimi bir sohbet etme imkanı buluyor. Bu imkanı bize sağlayan İzmit Belediyesine ve bu hizmete sebep olan başkan Fatma hanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu unutulmayacak bu hizmet benim kalbime yazıldı.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle sakinlerinden Tevfik Çelebi, “Burada yapılan hizmetten mahalleli olarak memnunuz. Şehr-i İzmit Kafe kaliteli ve seviyeli bir mekan. İzmit Belediyesine yapmış olduğu bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.