banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çakır: Kandiller fırsat günleridir

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kandillerin fırsat günleri olduğunu ifade eden başkan Çakır “Bu  gecelerin manevi atmosferinden istifade  etmeliyiz” dedi. 

27 Şubat 2022 18:53
Çakır: Kandiller fırsat günleridir

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Miraç yükseliştir. Kötü duygulardan arınarak tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebeye ulaşmaktır. Miraç; Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (SAV) Allah huzuruna yükseldiği hikmet dolu gecedir. Bu mübarek gün ve geceler, birlik ve beraberliğin artmasına, kin ve nefretin yerine, sevgi ve kardeşliğin hakim olmasına vesile olmaktadır.

Pandemi, ekonomik kriz ve bölgemizde yaşanan savaş ortamı nedeniyle sıkıntılı süreçlerden geçtiğimiz şu günlerde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Miraç Kandili vesilesi ile dünyamızı etkisi altına alan her türlü salgın hastalık, terör ve facialara karşı birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenelim. Sevgili Peygamberimizin, Yaradan´ın huzuruna yükseldiği bu günde tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandili´ni kutluyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan-ı Şerif´e ulaşmayı niyaz ediyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.