BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İZMEK Filografi kursunda kadınlar eserlerini sanata dönüştürüyor

Her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), filografi kursu ile eğitimlere devam ediyor 

27 Şubat 2022 07:22
İZMEK Filografi kursunda kadınlar eserlerini sanata dönüştürüyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (İZMEK) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Farklı sanat dallarında eğitimler vermeye devam eden İZMEK, filografi kursu ile eğitimlere devam ediyor.

MUHTEŞEM SANAT ESERLERİ

Tahta bir taban üzerine çakılan çivilere tellerle desenlerin işlenmesiyle oluşturulan bir sanat olan filografinin kursu İzmit Belediyesi Belsa Plaza B Blok’ta her hafta Perşembe ve Cuma günleri veriliyor. Filografi Kursu’nda çivi çakarak tel saran kadınlar, gündelik hayatın stresini atma fırsatı buluyor. Her dönem sayıları değişen sınıfta bu dönem 16 kursiyer eğitim görüyor. Usta öğretici Esra Atabay’ın eğitimleri doğrultusunda kursiyerler renkli teller ve çivileri muhteşem sanat eserlerine dönüştürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.