banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Manav Kültür Evi, İzmit’te manav kültürünü yaşatacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği Manav Kültür Evi, kentte manav kültürünü yaşatacak 

28 Şubat 2022 15:52
Manav Kültür Evi, İzmit’te manav kültürünü yaşatacak

Yerel kültürlerin kuşaklar boyu yaşayarak gelecek nesillere aktarılmasını önemseyen, hemşeri dernekleriyle sık sık bir araya gelerek fikir alışverişi yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, manav dernekleri için harekete geçti. Geçtiğimiz haftalarda Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nin açılışını yapan Başkan Hürriyet, yakın zamanda da manav dernekleriyle bir araya gelerek Manav Kültür Evi’nin müjdesini verdi. 

DERNEKLERLE ORTAK KARAR VERİLECEK

Manav kültürünün İzmit’te yaşatılması, geleneklerinin nesilden nesle aktarılması amacıyla Manav Kültür Evi için çalışmalara başlayan İzmit Belediyesi, projenin detaylarını manav dernekleri ile birlikte belirleyecek. Her detayıyla manav kültürünü yansıtacak olan Manav Kültür Evi’nde manav dernekleri etkinliklerini ve toplantılarını gerçekleştirerek merkezi rahatlıkla kullanabilecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393