banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Güney: Fethiye Caddesi’nde laf değil, çözüm lazım

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Fethiye Caddesi’nde esnafın dayanacak gücü kalmadığını belirterek, “İki yıldır laf üretiyorsunuz. Ama lafa değil, çözüme ihtiyaç var” dedi. Güney, siyasi parti üyesi diye belediyeden onlarca kişinin işten çıkarıldığını ama şimdi siyasi açıklamaları bir çalışana yaptırdıklarını da belirterek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi. 

01 Mart 2022 13:02
Güney: Fethiye Caddesi’nde laf değil, çözüm lazım

ALİ GÜNEY’İN AÇIKLAMASI

“İzmit’i sadece sosyal medyadan yöneteceğini zanneden Fatma Hanım’a ne zaman sorumluluklarını hatırlatsak, ne zaman işini yapmasını söylesek küplere biniyor.

Ağzına geleni söylüyor.

Önceleri kendi saldırıya geçiyordu, şimdi belediyenin maaşlı çalışanlarına görev veriyor. 
Çünkü, mikrofon başına geçtiğinde kendini tutmakta zorlanıyor. Mevzu bahis kendi olduğunda yeri geliyor, ekibini bile bitiriyor. 

Ziyanı yok, bu saldırılardan korkup doğru bildiğimizi söylemekten, İzmit’in menfaatine konuşmaktan vazgeçmeyeceğiz.

İzmit Fethiye Caddesi’ni ‘Ben yaparım’ dediği tarihin üstünden 759 gün geçince, işin ciddiyetini kendisine hatırlattık.

Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki beceriksizliği, Ayazma Kapalı Pazar Alanı çatısının aylarca çökük bırakılmasındaki duyarsızlığı, Cephanelik Mesire Alanı ve Gölkaypark’taki umursamazlığı ve daha nicelerini bildiğimiz için Fethiye Caddesi’nde esnafın gece mesai talebini de görmezden gelmiş olabilir misiniz diye sorduk.

Bizim amacımız kimsenin açığını aramak değil, İzmit’in menfaatlerini korumaktır. Kimsenin dosya takibini yapmayacağımız gibi, resmi kurum yazışmalarını illegal şekilde elde etmeyi de kendimize görev kabul etmeyiz. 

Dolayısıyla böyle bir başvuru varsa, çıkıp açıklamak, kamuoyunu bilgilendirmek İzmit Belediyesi’nin göreviyken, işi bize yükleyenler merak etmesin, çok az kaldı. Sizi her türlü yükten kurtaracağız. 

Bize edep satanların edepsizliğini, terbiye satanların terbiyesizliğini biliyor olsak da, onların seviyesine inmeyeceğiz.

Ancak göreve gelir gelmez tek günahları AK Parti üyeliği olan onlarca çalışanı, belediyede siyaset yapıyorlar diye işinden, ekmeğinden eden Fatma Hanım’ın şimdi siyasi açıklamaları için meclis üyeleri ya da partisinden yardım istemek yerine maaşlı çalışan tutmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Burada asıl amacın Fatma Hanım’ın söylemlerinin aksine belediyeyi siyasetten arındırmak değil, kendi çıkarı ve siyasi görüşü doğrultusunda konuşanları bulmak olduğu görülmektedir.

Diğer yandan maaşlı koltuklarını, dava makamıyla karıştırıp, sürekli dillerine dolayanlar bilmelidir ki; AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı değerli bir görevdir. Bu değeri milletin güven ve desteğinden alır.  İzmit yönetimine gelseler de, hala bizim yerimizde gözü olanlara oturduğum koltuğun küçük bir maketini dilerlerse hediye edebilirim. Ama sözlerini tutmayıp, sürekli pusulalarını şaşırmaya devam ederlerse maaşlı koltuklarını da yakında kaybedeceklerini hatırlatmak isterim.

İzmit Belediyesi’nin verdiği sözleri artık tutmasını ve vatandaşımızı mağdur etmemesini bekliyoruz. Esnafımızın taleplerini duyması, Fethiye Caddesi işinin takipçisi olması ve kamuoyunu doğru bilgilendirmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.