banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit Seçim Güvenliği Eğitimlerine Başladı

İYİ Parti İzmit İlçe teşkilatı mahalle ve STK ziyaretlerine, üye kayıtlarına tüm hızıyla devam ediyor. Olası bir baskın seçim için hazırlıklarada başlayan İlçe Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı. 

01 Mart 2022 09:54
İYİ Parti İzmit Seçim Güvenliği Eğitimlerine Başladı

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Emre Evren, İl Yöneticisi Abdurrahman Esin, İlçe Başkan Yardımcıları Tuğba Kahyaoğlu ,Abdurrahman Akgül, Nebiye Demirtaş, Erol Derin, Umutcan Turgun, Av. Burcu Bayraktar ve İlçe Yöneticilerinin katılımları ile ilk eğitimlere başladılar.

İlçe Başkanlığında 41 kişilik ekipler halinde ilk eğitimleri Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Evren ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuğba Kahyaoğlu birlikte gerçekleştirdi. Eğitimlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkan Yardımcısı Tuğba Kahyaoğlu;

‘İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak olası bir seçime hazırlıklı olmak adına çalışmalarımıza hız verdik. Sandık görevlilerimizi %80 oranında tamamladık. Her bir sandık görevlimizle tek tek konuşup görevinin önemini anlatarak atamasını gerçekleştiriyoruz. Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde sandık eğitimlerimize başladık. Partimize ve İzmitimize hayırlı olsun.’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.