BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız: Beni yalanlarınızla yıldıramazsınız!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti il başkanı olduğu günden bu yana iktidarın kendisiyle uğraştığını belirterek, “Defalarca denediler olmadı. Şimdi de şikayet üzerine yıktığımız, kiracımız tarafından yapılan sundurmayı kaçak inşaat diye anlatıyorlar. Beni yalanlarınızla yıldıramazsınız. Topla, tüfekle gelin” dedi. 

02 Mart 2022 22:06
Şanbaz Yıldız: Beni yalanlarınızla yıldıramazsınız!

İzmit Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda AKP’li meclis üyeleri İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a ait olan binada kaçak inşaat yapıldığını, İzmit Belediyesi’nin Şanbaz Yıldız’ı kolladığını iddia etmişti. Şanbaz Yıldız İYİ Parti il başkanı olduğu günden bu yana iktidarın kendisiyle uğraştığını belirterek söz konusu bina ile ilgili söylemlerin yeni bir algı operasyonu olduğunu belirtti. Yazılı bir açıklama yayınlayan Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “O bölgede iki parseldi arsamız. Yol geçecek diye 102 metrekaresini de belediyeye terk ettik. Şuyulandırmada verdik.

İZMİT BELEDİYESİ REDDETTİ

İzmit Belediyesi’nde seçimlerden önce Ak Parti döneminde imzalanmış, 2 yıllık inşaat ruhsatımız vardı. İnşaatımız bekliyordu. Seçimlerden sonra Fatma Kaplan Hürriyet belediye başkanı olduktan sonra biz burasının inşaatı için inşaat ruhsatı süre uzatımı istedik. İYİ Partili belediye başkan yardımcımız Nurettin Bulut’a da durumu ilettik. Süre uzatımı istememizin sebebi, il başkanlığım boyunca İzmit’te hiçbir iş yapmama kararı almamdan ibaretti. Ancak İzmit Belediyesi ruhsat süre uzatımı talebimizi reddetti. Ruhsat süresi uzatılamayacağını söylediler. Bu sebeple, mecburen inşaata başlamak zorunda kaldık.

KENDİ DÜNYALARINDAKİ ALAVERELİ İŞLERİ…

İnşaata başladıktan sonra biz her şeyi kurallarına ve kitabına uygun şekilde yaptık. İskan alındıktan sonra kiracı tarafından bir sundurma yapılmış. Şikayet olduğunu öğrendikten sonra. Biz farkına vardıktan sonra hemen bunu yıktırdık. Ortada anlatıldığı gibi bir inşaat yoktu. Sundurma vardı. Kaldı ki biz bu binayı dahi görev süremiz içinde yapmak istememiş, yapmak zorunda kalmıştık. AKP’li meclis üyeleri dün içlerindeki nefreti kusmuşlar. Kendi dünyalarındaki alavereli işleri bizlerin de yapabileceğini düşünüyorlar. Bu sebeple iftira atmaktan hiç çekinmiyor. İki kör hikayesine benziyor bunlarınki. Dolma yerken biri diğerine soruyor, sen neden çift çift yiyorsun? Öteki nereden biliyorsun diyor, çünkü ben de çift çift yiyorum diye yanıtlıyor. AKP’liler kendi gibi biliyor herkesi. Ancak biz onların karalığında hep aydınlık kalacağız.

İŞİ KATAKULLE İLE FETÖ’CÜYE VERDİLER

Bizleri yalanları ile yıpratmaya çalışıyorlar. Bizleri yıpratamazlar. Ben İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı olduğumdan, gönlümü İYİ’lik aydınlık yoluna koyduğumdan beri benimle uğraşıyorlar. Benim yaptığım iş konusunda üzerime geliyorlar. Telekomünikasyon alanında Türkiye’de yeterliliği olan 20 firmadan biriyim. Ben Türksat ihalesine girerek iş aldım. Katakulle ile bir FETÖ’cüye bu işi verdiler. Adam 3.5 yıl içerisinde 2 bölge için 1 katrilyon fatura kesti. Yetmedi. 31 Mart seçimlerine 15-20 gün kala benim bütün şirketlerimi 20-30 kişilik ekiple denetleyerek bana gözdağı vermek istediler. Yılmadım. Aynı ihaleyi geçtiğimiz ay tekrarladılar. Bütün Türkiye altyapısını 3-4 firmaya teslim ettiler. Benim şirketimi yine diskalifiye ettiler. Ben artık şirketlerimi devretmek zorunda kaldım. Benzin istasyonumun içinden yol geçirerek akaryakıt istasyonu ruhsatımı ortadan kaldırmak istediler. Son anda müdahale ettik ve projeyi değiştirerek tam önümüze bir köprü inşa ettiler. Sırf bizim işlerimize zarar vermek için milyonlarca lira para harcadılar.

TOPLA TÜFEKLE GELİN

Bir korku imparatorluğu inşa ettiler yıllar içinde. İstiyorlar ki karşılarında kimse durmasın. İstiyorlar ki herkes bunlara boyun eğsin. Ancak bizi tanımıyorlar. ‘80’li yıllarda peygamberimize küfür eden afişler üniversitelere asıldığında bunlar boyunlarını önlerine eğerek kapıdan geçerken biz o pankartları mücadele ederek indiriyorduk. Biz hayatımızın her döneminde korku imparatorluklarına karşı durduk. Bu saatten sonra da bu değişecek değil. Biz bu yola çıkarken iktidar partisi AKP’nin neler yapabileceğini, ne yalanlar, ne iftiralar örgütleyebileceğini bilerek çıktık. Kamuoyunu böylesi bir iftira ile meşgul etmek istemezdim. Ancak bir süredir devam eden bu anlayışa bir cevap verme gerekliliği doğdu. Defalarca denediler olmadı. Şimdi de şikayet üzerine yıktığımız, kiracımız tarafından yapılan sundurmayı kaçak inşaat diye anlatıyorlar. Buradan sesleniyorum; beni yalanlarınızla yıldıramazsınız. Topla, tüfekle gelin.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.