banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası, Özel Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti 

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası ile Özel Atakent Cihan Hastanesi arasında indirimli sağlık hizmeti sözleşmesi imzalandı.  

04 Mart 2022 14:49
Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası, Özel Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti 

Özel Atakent Cihan Hastanesi’nin anlaşmalı kurum ağı genişliyor. Hastanenin anlaşma imzaladığı son kurum Kocaeli İnşaat Mühendisleri odası oldu. Toplumsal sorumluluk anlayışını ön plana çıkararak sağlık hizmeti erişimini artırmayı hedefleyen yaklaşım ile imzalanan sözleşme, İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmeti alımını kapsama alıyor. 

Hastanenin yeni yapılanma süreci ile yakaladığı ivmeyi taktir ettiğini ifade eden Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Doç. Dr. Utkan Mutman, oda üyelerine sunulan imkanlar için teşekkür etti. Hastane Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm ise İnşaat Mühendisleri Odası’nın  Atakent Cİhan Hastanesi’ni tercih ettiği için teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.