banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ünlü ilahiyatçı yazar Cemil Kılıç İzmit’te konuştu

Eğitimİş Kocaeli 1 Nolu Şube yönetimi tarafından 3 Mart Devrim Yasalarının kabulünün 98. yılında düzenlenen 3 Devrim Yasası Milli Birliğin mihenk taşı konulu söyleşinin konuğu İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç’tı. 

04 Mart 2022 15:00
Ünlü ilahiyatçı yazar Cemil Kılıç İzmit’te konuştu

Cumhuriyet Parkı’ndaki İzmit Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen bu buluşmada Cemil Kılıç, laikliğin eğitim sistemindeki yeri ve önemine dikkat çekti. Cumhuriyet devriminin 3 temel yasasının Ulus Devlet Anlayışının mihenk taşlarını oluşturan tarihsel süreci ile ilgili bilgilerini katılanlarla paylaştı.

Söz konusu söyleşi de İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç, “İslam Bu, Kuran ile Aldatmak, Türkçe İbadet, Cami ve Siyaset isimli kitaplarını da Kocaelili kitapseverler için imzaladı.

Eğitim-İş Genel Merkez Mali sekreteri Hüseyin Selçuk, Eğitim-İş Genel merkez Basın Yayın ve Uluslararası ilişkiler sekreteri Emine Çalık, önceki dönem Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Hasan Kütük,  KYÖD, ADD ile ÇYDD başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri de aynı buluşmada hazır bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416