BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden değerlendirme toplantısı 

2015 yılında Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) bünyesinde kurulup Futbol, Taekwondo, Karate, Geleneksel Okçuluk, Bisiklet, Güreş, Voleybol, Basketbol, Hentbol, İzcilik ve Doğa Sporları başta olmak üzere 14 branşta 1012 sporcusuyla faaliyet gösteren, ayrıca Geleneksel Sporların tanıtımı ve yaygınlaştırılması için birçok proje uygulayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü değerlendirme toplantısın geniş katılımla gerçekleştirdi. 

04 Mart 2022 18:40
Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden değerlendirme toplantısı 

Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı sayın Resul Temel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya başkan yardımcıları; Ziyaülhak Sarıgül, Cumhur Kadıoğlu ve Fatih Dizdar ile Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürü sayın Yusuf Yüksel, yönetim kurulu üyeleri, danışma kurulu üyeleri; Ali Bilgi, Abdullah Binbay, Fatih Özkaraaslan ile Nebi Karakoyun ve tüm branş antrenörleri katıldılar.    
 
7 kişi ile başlayan süreç sonunda 70 kişiye ulaşan yapısıyla yönetim ve danışma kurullarıyla birlikte branş antrenörleri için hem tanışma hem de genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Konuşmacılar tarafından "yolumuz uzun, yükümüz ağır fakat ekibimiz güzel" açıklamasıyla devam eden konuşmalarda kuruluşundan bugüne binlerce genci sporla buluşturan kulübümüz, girmiş olduğu her ortamda farkını hissettirecek öncü bir nesil için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz dendi. Pandemi sürecinin hafiflemesiyle birlikte çalışmalara ağırlık verileceği ve bazı branşlarda hedeflerin Milli Takıma seçilip kulübü ve kenti ve sonrasında da ülkemizi temsil etmek olacağı vurgulandı.  Tüm katılımcılarla fotoğraf çekimi sonrasında program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.