BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

MARİMDER’den Çorum çıkartması

Uluslararası Marmara Müteahhit ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu ve Başkan Vekili Ramazan Öztürk Çorum’da il temsilciliğini ziyaret ettiler ve bir dizi temaslarda bulundurlar 

05 Mart 2022 10:14
MARİMDER’den Çorum çıkartması

Kısa adı MARİMDER olan Uluslararası Marmara Müteahhit ve İş İnsanları Derneği, yurt içinde ve dışında teşkilâtlanmasına devam ediyor. Bu kapsamda oldukça faal olarak çalışan Çorum İl Temsilciliği’ni de ziyaret eden Genel Başkan M. Zeki Gedikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kentte bir dizi temaslarda bulundular. İlk olarak Çorum İl Başkanı Yaşar Tenikeci’yi ziyaret eden heyet, kentteki üyeleşme çalışmaları ve Çorum’un ekonomik yapısıyla ilgili bilgi aldılar. 

ÇORUM’DA GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

Daha sonra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret eden heyet istişarelerde bulundu. Ardından Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyarete den MARİMDER heyeti burada kentin yatırım potansiyeli hakkında görüş alış verişinde bulundu. Başkan Aşgın, “MARİMDER bildiğimiz bir STK. Başta yönetim kurulu üyesi Alptekin Bey olmak üzere çok sayıda arkadaşımız da Danışma Kurulu’nda faaliyet gösteriyor. Bu anlamda siz değerli dostlarımızı ilimizde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki kentimizin iş adamlarıyla güzel çalışmalarınız olacaktır” dedi.

DAHA BÜYÜK PROJELER

Heyet daha sonra Çorumlu iş insanları ile bir araya gelerek yapılabilecek yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan MARİMDER Genel Başkanı Gedikoğlu, “Uzun ve zor bir süreçten geçerek bugünlere gelen MARİMDER’in, bundan sonra kazandığı uluslararası boyut ile birlikte çok daha büyük projelere imza atacağına inandığını” ifade etti. Gedikoğlu, “Bu ay içerisinde yapacağımız genel kurul ardından oluşacak yeni ekibimizle ve yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte çok daha güçlü olacağız. Bugün bizi burada ağırlayan başta Çorum İl Başkanımız Sayın Yaşar Tenikeci olmak üzere bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393