BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li Başkan Güney’den Fatma Kaplan Hürriyet’e ilginç benzetme

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, 3 yıldır kendi partililerine bile hesap vermekten kaçınmakla itham ettiği İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i, fragmanı abartılmış içi boş bir filme benzetti, “İzmit’i bu hayal kırıklığından ilk seçimde kurtaracağız” dedi. 

05 Mart 2022 02:21
AKP’li Başkan Güney’den Fatma Kaplan Hürriyet’e ilginç benzetme

AK PARTİ İZMİT’TEN YEREL DANIŞMA

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığo 65.Yerel Yönetimler Danışma Meclisi önceki akşam fuar içi Dr.Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. İlçe Başkanı Güney, yaptığı konuşmada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ciddi bir bütçeye sahip olmasına rağmen İzmit’te taşları boyayarak vakit geçirdiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

İZMİT BELEDİYESİ HESAP VEREMEDİ

“AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak yaklaşık 3 ay önce büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz, ilçemizin dört bir köşesinden davasına sevdalı teşkilat üyelerimizin akın akın geldiği ilçe danışma meclisimizi yapmıştık. Bu büyük şölenin ardından aslında Yerel Yönetimler Danışma Meclisi yapmak bizim için zorunlu değildi. Ancak İzmit’i hiçbir açıdan mahzun bırakmak, yok saymak bize yakışmaz diyerek bu toplantıyı belirli katılımla da olsa yapmayı uygun gördük. İzmit’i 3 yıldır yöneten anlayışın böyle bir düşüncesi ve hazırlığı olmadığını görünce, bunu yapmak bizler için daha gerekli hale geldi.”

HER YERDE, HER ALANDA VARIZ

“AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak 2023 seçimlerine yönelik teşkilat çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bugün İzmit’in her mahallesinde, hatta her sokağında temsilcisi bulunan çok güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum. Bunun yanında Sandık Kurullarıyla ilgili çalışmalarımızı da şimdiden tamamlamış durumdayız. Bizler, hemen her gün esnafımızın, vatandaşımızın yanında olarak saha çalışmalarımızı yapıyor, onları İzmit'te asla yalnız bırakmıyoruz. Günümüzde sosyal medyanın öneminin hepimiz farkındayız. Özellikle gençlik ve kadın kollarımızın özverisiyle bu mecrayı da milletimizin aklıyla, vicdanıyla alay edenlere bırakmıyoruz.”

BÜYÜKŞEHİR İZMİT’İ HİZMETTEN MAHRUM BIRAKMADI

“Sözlerimin başında belirttiğim gibi, İzmit’i hiçbir açıdan mahzun bırakmayacağız. Burada sizlerin de huzurunda artan ihtiyaçlara göre İzmit’i adeta yeni baştan inşa eden ve bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a da teşekkür etmek istiyorum. Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi gibi İzmit tarihinde bir dönüm noktası olan bu projeye imza atan, şehrin göbeğinde Yürüyüş Yolu’nu yayalar için daha da genişleterek Cumhuriyet Bulvarı’na çeviren, daha göreve gelir gelmez tramvay hattını Plajyolu’na kadar uzatan ve şimdi de D-100’ün üzerinden köprüyle geçirerek Kuruçeşme’ye götüren Büyükşehir Belediye Başkanımız; ağustos böceği gibi yan gelip yatan, elinde fırça; taşı-toprağı boyayarak hizmet yaptığını sanan anlayışın İzmit'te boş bıraktığı hizmet belediyeciliğinin yerini fazlasıyla dolduruyor.”

“İKİ TWİTLE BELEDİYE YÖNETECEĞİNİ SANIYOR”

“Değerli hemşehrilerim, bazı filmler vardır. Fragmanı izlediğinizde çok  iyi bir film izleyeceğiniz duygusuna kapılırsınız. Ama film gösterime girdiğinde konusuyla, oyuncularıyla, anlatımıyla çok kötü, taklit bir filmle karşılaştığınızda yaşadığınız hayal kırıklığı ve boşluğu şimdi milletimiz İzmit’te yerel seçimler sonrası yaşıyor. İzmit, onca reklam ve tanıtımın bir kandırmaca olduğu gerçeğiyle yüzleşiyor. 

Maalesef burada sadece sosyal medyadan belediyecilik yapılacağını, iki twitle ilçemizi yöneteceğini zanneden bir anlayış var. İşte bu yüzden 3 yıldır halkımızın karşısına geçerek ne yaptığının hesabını veremiyor. Partisinin danışma toplantısı yapılıyor, kürsüye çıkıp kendi partililerine dahi 2 kelime edemiyor. Hoş, şöyle bir düşündüğümüzde bizim zorlamamızla ve meclis üyelerimizin gayretleriyle yaptırdıklarımız dışında anlatacağı pek de birşey yok.”

“KALDIRIM BOYASA GENEL MERKEZE YAZIYOR”

“AK Parti döneminde yapılan eserlerin işlevini, boyasının rengini değiştirmek bunlar için en büyük çalışma! Kaldırım boyasa, proje diye Genel Merkezlerine haber veren bu anlayışın iki yıldır bu şehri Fethiye Caddesiyle oyaladığını, karnıyarık yemeği gibi caddeyi ortadan ikiye bölüp bıraktığını görüyoruz. Ama biz biliyoruz ki, daha masaya hangi düzende oturacağına karar veremeyen zihniyet Fethiye Caddesini ihya edemez, kurdukları ittifakın adında dahi anlaşamayanlar Yeşilova’ya çare olamaz, hendek kazanlarla, belediyenin kepçeleriyle mayın döşeyenlerle beraber olanlar Cedit’i imar edemez, bunların hepsi toplansalar Ak Sevdamızın önünde duramaz, İzmit ile olan gönül bağımızı koparamazlar.”

İZMİT’İ BU ANLAYIŞTAN KURTARACAĞIZ

“İşte bu anlayışla İzmit'i bu iş bilmez zihniyetten en kısa sürede kurtarmak boynumuzun borcudur. Bunu önümüzdeki yerel seçimlerde bu davaya gönül veren, elini taşın altına koymuş başta bu salondakiler olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızla yapacağımızı biliyor ve inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle danışma meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Ş 2022-03-06 00:27:37

Memleketin anasını ağlattınız, hangi yüzle konuşuyorsunuz hala siz yaaa, az edep ya edep