BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fethiye Caddesi’nde milimetrik titizlikle çalışılıyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında manevra kabiliyetinin dahi olmadığı dar sokaklarda zor koşullara rağmen titizlikle çalışmalarını gerçekleştiriyor 

06 Mart 2022 02:28
Fethiye Caddesi’nde milimetrik titizlikle çalışılıyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, manevra kabiliyetinin dahi olmadığı dar sokaklarda zor koşullara rağmen titizlikle ve tüm önlemleri alarak çalışmaya devam ediyor. 

BÖLGE ESNAFI MEMNUN

Ekipler, Şaban Sarıgülle Sokak’ta altyapı çalışmaları ve kanalizasyon bağlantılarını gerçekleştiriyor. Çalışmaları İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen de yakından takip ediyor. Güreşen, bölge esnafıyla da sık sık sohbet ederek gerçekleştirilen çalışmalara dair bilgi paylaşıyor. Bölge esnafı da İzmit Belediyesi yetkililerine çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.