BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partili kadınlar Ankara'ya gidiyor 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İYİ Partili kadınlar, genel başkan Meral Akşener ile bir araya gelecek. Kocaeli' den 4 otobüsle hareket edecek olan kadınlar, Akşener'i dinleyecek 

06 Mart 2022 20:14
İYİ Partili kadınlar Ankara'ya gidiyor 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için grup toplantısını o güne aldı. Kadınlar gününe özel olarak partinin grup toplantısına sadece kadınlar katılacak. Kocaelili partili kadınlar da grup toplantısındaki yerlerini alacak. Ankara ziyareti sırasında aynı zamanda Anıtkabir'e de gidecek olan kadınlar, grup toplantısını ardından yeniden ilimize dönecek. Program öncesinde İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge ve yönetimi parti binasında bir araya geldi. 

EN BÜYÜK HEDİYE OLACAK 

Tüm ilçelerden partili kadınların programa katılacağını söyleyen Dönge, "12 ilçe kadın politikaları başkanımız ve ekipleri ile Dünya Kadınlar Gününü genel başkanımız Meral Akşener ile kutlamak ve Ata’mızın huzuruna çıkmak için Ankara’ya gidiyoruz. Partimizin TBMM Grup Toplantısı, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olarak 08 Mart tarihine alınmıştır. Bu özel günde Genel başkanımız ile olmak bizlere en büyük hediye olacaktır" dedi.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN 

4 otobüs ile 7 Mart gecesi yola çıkacaklarını söyleyen il kadın politikalar başkanı Pelin Dönge, "07 Mart gecesi 4 otobüsle yola çıkacağımız bu programın  son hazırlıklarını tamamlamak için  İl kadın politikaları olarak biraraya geldik. İyilik yolununun ve bu davanın neferleri İYİ kadınlar adına gerçekleştirilecek bu programda yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.