banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’dan Kocaeli’nin Yıldızları’na tebrik ziyareti 

Kocaeli Ticaret Odası, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girerek Kocaeli’nin yıldızı olan firmalara tebrik ziyareti gerçekleştirdi  

07 Mart 2022 09:42
KOTO’dan Kocaeli’nin Yıldızları’na tebrik ziyareti 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TEPAV ve TOBB-ETÜ işbirliği ile düzenlenen, 2017-2019 yılları arasında büyüme hızı en yüksek olan ilk 100 şirketin belirlendiği Türkiye 100 Programı’nda Kocaeli Ticaret Odası üyesi 3 firma yer aldı. KOTO Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen, Türkiye 100’de yer alarak Kocaeli’nin yıldızı olan firmalara tebrik ziyareti gerçekleştirerek başarılarını kutladı. 

ICM MAKİNE, PARS AR-GE, OLMETSAN METAL 

ICM Makina ve Mühendislik Ltd. Şti. Genel Müdürü Çınar Ulusoy, Pars Ar-Ge Bilgi Tek. Elektronik Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Prof. Dr. Sarp Ertürk, OLMETSAN Metal İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. ortakları Hayrettin Olgun ve Harun Karaosmanoğlu ile bir araya gelen KOTO heyeti, Oda’nın hediyelerini takdim ederek, başarılı çalışmalarının daim olmasını diledi. Bu özel günlerde KOTO’nun yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti ifade eden firma yetkilileri, KOTO’ya teşekkürlerini iletti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416