banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, İzmit Çarşısı’nın bir yılını anlatacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Good4Trust işbirliğiyle yerelden doğan ve Türkiye’ye uzanan İzmit Çarşısı’nın bir yılını anlatacak. 

07 Mart 2022 20:20
Hürriyet, İzmit Çarşısı’nın bir yılını anlatacak

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Good4Trust işbirliğiyle 2021 yılında faaliyete geçen İzmit Çarşısı, yerel kalkınmaya destek olmaya devam ediyor. Kocaelili üreticilere yeni bir pazar alanı açan ve bir yılını dolduran İzmit Çarşısı, her geçen gün ürün yelpazesini genişletiyor. Yerelden doğan bu yeni ekonomi, Türkiye’ye uzanarak ilham olmayı sürdürüyor. 

9 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Good4Trust kurucusu Uygar Özesmi ve İzmit Çarşısı’nda yer alan bir üretici, 1 yaşını dolduran İzmit Çarşısı faaliyetlerini kamuoyuyla paylaşacak. İzmit Çarşısı’nın bir yılının konuşulacağı toplantı 9 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da İzmit Belediyesi Makam Toplantı Salonunda gerçekleşecek. Toplantı İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.