banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Büyükakın: Sivil çabayı ve düşünceyi çok önemsiyorum 

Başkan Büyükakın, Kocaeli İç Mimarlar Odası Başkanı Hazel Pala Özcan ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Utkan Mutman ile yönetimlerini konuk etti 

07 Mart 2022 17:55
Başkan Büyükakın: Sivil çabayı ve düşünceyi çok önemsiyorum 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli İç Mimarlar Odası Başkanı Hazel Pala Özcan ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Utkan Mutman ile yönetimlerini makamında konuk etti. Ortak aklın ve yeni fikirlerin her daim destekçileri olduklarını görüşmede özellikle ifade eden Başkan Büyükakın, Özcan ve Mutman’ı seçilmelerinden dolayı tebrik ederek, şunları söyledi: “Sivil çabayı ve düşünceyi çok önemsiyorum. Şehrimizin gelişimine dair her yeni fikre çok önem veriyoruz. Kocaeli’nin daha da güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

“GÖREVİMİZ ŞEHRİMİZİ OLASI DEPREMLERE KARŞI HAZIRLAMAKTIR” 

Kocaeli’nin her bakımdan depreme hazırlanması için çalıştıklarını, ağır hasarlı binalar başta olmak üzere yıkılması gerekenleri yıktıklarını ve bu yönde atılması gereken her türlü adımı attıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Hasarlı binalarımızın yıkılmasını ve kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm süreçlerini yakından takip ediyorum. Görevimiz şehrimizi olası depremlere karşı hazırlamaktır. Bunun için ekibimizle birlikte çalışıyoruz, gayret ediyoruz” ifadelerini sarf etti. 

“ETKİN, KALİTELİ, KUŞATICI HİZMETLER SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ” 

Mesleklerde standardizasyon başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişi yapılan birlikteliklerde, mesleklerin kendi içerisinde gelişimi için verilmesi gereken her türlü desteğe hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Milletimize, etkin, kaliteli, kuşatıcı hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Bunu da sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Özcan ve Mutman’ın konukseverliği için Başkan Büyükakın’a teşekkür etmesinin ardından görüşme sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393