BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İmam Hatip Okullarında 28 Şubat sergisi açıldı

Kısa adı KİHMED olan Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği okullarda 28 Şubat sergisi açtı. 

07 Mart 2022 01:11
İmam Hatip Okullarında 28 Şubat sergisi açıldı

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) tarafından 28 Şubat'ın yıldönümünde, İzmit Yunus Emre Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, İzmit Evliya Çelebi Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Başiskele Altınkent Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ve Kartepe Gülbahar Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde sergi açılarak  o günlerde yaşanan zorlukların fotoğrafları sergilendi. 

İmam hatip nesli olarak her alanda fırsat eşitliğinin ayrım yapmadan tüm gençler için uygulanmasını, dün olduğu gibi bugün de milletimizin iradesine ipotek koymaya çalışanlarla, gençlerimizin hayallerini çalmak isteyenlerle, haklarımıza ve değerlerimize göz dikenlerle mücadele edeceğimizi beyan ediyor ve 28 Şubat’ın yıldönümünde bir kez daha hatırlatmak istiyoruz dendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.