banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Zabıtan Mahallesi sakinlerinden Kur’an Kursuna büyük ilgi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, gerçekleştirdikleri eğitimler ile İzmitlilerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor  

07 Mart 2022 16:40
Zabıtan Mahallesi sakinlerinden Kur’an Kursuna büyük ilgi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında topluma daha bilinçli bireyler kazandırmayı hedefleyen İZMEK, Zabıtan Mahalle Konağı’nda Kur’an Kursu eğitimi veriyor. İzmit Belediyesinin yalnızca meslek ağırlıklı kursları değil kişisel gelişim kursları da vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 

HAFTA İÇİ BEŞ GÜN

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.  Zabıtan Mahalle Konağı’nda usta öğretici Mücella Özcan tarafından vatandaşlara hafta içi 5 gün Kur’an Kursu eğitimi veriliyor. Zabıtan Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar verilen kurs ve eğitimlere büyük ilgi gösteriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393