BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek İzmit’ten kadınlara çiçek

Gelecek Partisi İzmit İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çalışan kadınları ziyaret ederek çiçek takdim etti. 

08 Mart 2022 07:27
Gelecek İzmit’ten kadınlara çiçek

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, ilçe kadın kolları başkanı Esra Yeşil, teşkilat başkanı Abdurrahman Berrak ve ilçe koordinatörü Berrin Özdemir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bazı kamu kurumları ve esnafı ziyaret ederek çiçek verdiler. Türkiye'de 2021 yılında erkekler tarafından 280 kadın öldürüldüğünü, 217 kadının ise şüpheli şekilde ölü bulunduğunu vurgulayan başkan Esra Yeşil, “Bu yılın ilk ayında erkekler tarafından 26 kadın öldürülmüş, 28 kadının ölümü ise şüpheli olarak kayıtlara geçmiştir. İçişleri Bakanlığı ise Twitter hesabından 2022 yılı ocak ve şubat aylarında 36 kadının öldürüldüğünü duyurmuştur. Tüm bunlar yaşanırken İstanbul Sözleşmesinden çıkılması akıl ve mantıkla bağdaşmamaktadır. Kadın-erkek arasındaki cinsiyet ayrımcılığına son verilmeli, yaşanan cinayetlerin önüne geçilmelidir” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.