banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcüklü kadınlar en özel günlerini dolu dolu kutladı 

Gölcük Belediyesi düzenlediği etkinliklerle; ilçede yaşayan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

08 Mart 2022 14:55
Gölcüklü kadınlar en özel günlerini dolu dolu kutladı 

Gölcük Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle; Gölcük Kent Konseyi iş birliğinde çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinliler; 11.30’da Gölcük Anıtpark’ta çelenk sunma töreninde başladı. Törende kadınlarla bir araya gelerek anıta çelenk sunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başta ilçede yaşayanlar olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

KADIN EMEĞİNİN SERGİDE FOTOĞRAFLARA YANSIDI

Törene katılan kadınlar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte; Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği tarafından alanda oluşturulan Kadın Emeği Fotoğraf Sergisi ve el emeği ürünlerinin yer aldığı sergiyi ziyaret ettiler. 

BAŞKAN SEZER MESAİSİNİ KADINLARA AYIRDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer daha sonra Yeni Mahalle’de bulunan GÖLMEK Kurs Merkezi’nde el emeği, göz nuru ürünler üreten kadınlarla bir araya geldi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Sezer ardından Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, kadın muhtarlar ve ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikalarındaki kadın çalışanları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

KADINLAR ANAYASAL HAKLARININ DETAYLARINI ÖĞRENDİLER

Etkinlikler kapsamında Gölcüklü kadınlar, kendi günlerinde; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen panelde “Kadınların Yasalardan Kaynaklanan Hakları” ve “Kadına Şiddete Karşı Önleyici ve Koruyucu Önlemler” konularında bilgiler aldılar. Av. Sümeyye Sümeyye Özer ve Av. Buse Arslan’ın anlatımları ile kadınlar, anayasal hakları konusunda bilinçlenerek, merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar.

BAŞKAN SEZER KADIN PERSONELLERİNİ TEK TEK KUTLADI 

Etkinlikler kapsamında Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye bünyesinde göre yapan kadın personeli görev yerlerinde tek tek ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.