BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO üyesi Sigortacı Kadınların 8 Mart buluşması 

KOTO 22. Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri Grubu kadın üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir buluşmaya imza attı  

09 Mart 2022 06:33
KOTO üyesi Sigortacı Kadınların 8 Mart buluşması 

Kocaeli Ticaret Odası’nın, kadın üye sayısının en fazla olduğu komitelerinden biri olan 22. Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri Grubu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel buluşma gerçekleştirdi. Kadın komite üyelerinin yine kadın üyeleri ağırladığı organizasyon, KOTO Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. 

KOTO 22. MESLEK KOMİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE… 

22. Meslek Komitesi Başkanı Olcay İlter’in, Meclis Üyesi Nazan Topdemir Bülbül ile birlikte ev sahipliği yaptığı programa, Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği (KOSAD) Temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Esma Bektaş, Sare Biberoğlu Yılgın ve ilimizde faaliyet gösteren kadın sigortacılar katıldı. 

SEKTÖRE DAİR GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Komite Başkanı Olcay İlter, sektördeki kadın sayısına ve istihdamına dikkat çekerken, 22. Meslek Komitesi’nin çalışmaları ve girişimleri ile ilgili de kapsamlı bilgiler verdi. Sektöre dair güncel bilgiler paylaşan İlter, komite olarak sektörü takip ederek mesleğimizin gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini iletti. 

Günün anlam ve önemine dair duygusal bir konuşma yapan Esma Bektaş ise, kadının toplumdaki rolüne vurgu yaparak, “Toplumun temeli aile, ailenin temeli de annedir” dedi. Sigortacı kadınların buluşması, sektöre dair görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle birlikte sona erdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.