banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kar kapıda, İzmit Belediyesi teyakkuzda!

İzmit Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, bu geceden itibaren başlayarak hafta sonu da etkisini gösterecek olan kar yağışı için teyakkuza geçti 

09 Mart 2022 15:25
Kar kapıda, İzmit Belediyesi teyakkuzda!

Vatandaşların günlük yaşamlarının olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımda aksamaların yaşanmaması adına İzmit Belediyesi Kar Timi, bu geceden itibaren kar teyakkuzuna geçiyor. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı 7/24 teyakkuzda olan İzmit Belediyesi kar timi, 150 personel ve 44 araç ile İzmit’in mahalle ve sokaklarında kar nöbeti tutacak. 

HER BÖLGEDE BİR EKİP

İzmit Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkili olduğu süre boyunca 7/24 yolları güvenli hale getirmek adına sahada olacak. İlçe sınırları içerisinde kar, buzlanma ve dona karşı zamanında müdahale edebilmek adına 150 personelden oluşan kar timi, ana caddelerin yanı sıra eğimli bölgeler ve kırsal mahallelerde de yolları kardan temizleyerek tuzlama çalışması yürütecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393