banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ramazan Kumsar’a büyük destek

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odasının 20 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecek kongresinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Ramazan Kumsar, Perşembe pazarında adeta gövde gösterisi yaptı. 

10 Mart 2022 05:21
Ramazan Kumsar’a büyük destek

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Birliği’ne bağlı Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası 20 Mart Pazar günü olağan kongresini gerçekleştirecek. Hazirun listesinde 1002 kişi bulunan Pazarcılar Odası’nda yaklaşık 970 kişi oy kullanacak.2010'dan bu yana başkanlık görevini sürdüren Ahmet Serim, yeniden aday olurken Kocaeli Pazarcılar Derneği Başkanı Ramazan Kumsar ve Garip Pekcan da yeniden başkanlık için yarışacak.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

20 Mart Pazar günü kongresi gerçekleşecek Pazarcılar Odası için şansının çok yüksek olduğu konuşulan Ramazan Kumsar, Perşembe pazarında adeta gövde gösterisi yaptı. Meşaleler ve sloganlar eşliğinde pazar alanında esnafları selamlayan Başkan Adayı Ramazan Kumsar, pazarcı esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Gerçekleştirilen yüksek katılımlı destek yürüyüşünde Kumsar,  diğer rakiplerine göre süreci önde götürdüğünü gözler önüne serdi. Kongrede seçimlere sarı pusula ile katılacak Ramazan Kumsar, destekçilerine ve pazarcı esnafına sarı atkı ve projelerinin anlatıldığı broşür dağıttı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.