banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası da Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Çeşitli kurumlar ile indirimli sağlık hizmeti sözleşmelerini imzalamaya devam eden  Özel Atakent Cihan Hastanesi ile anlaşmaya varan son kurum Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası oldu.  Protokol gereği, Sendika üyeleri ve birinci derece yakınları tüm branşlarda geniş bir yelpazede sunulan sağlık hizmetinden indirimli olarak faydalanabilecek. 

10 Mart 2022 14:17
Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası da Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Sendika üyeleri ve yakınlarına sunulan sağlık imkanlarından memnun olduklarını dile getiren Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Kocaeli İl Temsilcisi Şeyma Soydaş yetkilere teşekkürlerini iletti. Özel Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm, Sendika Yöneticilerine kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.