BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sağlık kahramanlarımıza minnettarız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 14 Mart Tıp Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı. Başkan Büyükakın” Her zaman olduğu gibi salgının en yoğun olduğu dönemlerde de canla başla vatandaşlarımızın sağlığı için görev yapan sağlık kahramanlarımıza minnettarız. “ dedi. 

13 Mart 2022 08:30
Sağlık kahramanlarımıza minnettarız

Medeniyet coğrafyamızda İbni Sina ve El Razi gibi alimlerimizin temellerini attıkları tıp ilminin her dönemde insanlık için vazgeçilmez olduğunu hatırlatan Başkan Büyükakın” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sağlık çalışanlarımız için ifade ettiği “ Beni Türk hekimlerine emanet edin”  sözünden de anlaşılacağı gibi özellikle son asrın en büyük sağlık felaketi koronavirüs sürecinde sağlık çalışanlarımızın değerini çok daha iyi anladık. Haftalarca evine gidemeyen, çocuklarına, sevdiklerine sarılamayan sağlık kahramanlarımız vatandaşlarımızı bir an önce sağlığına kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine kattılar.” Dedi.

Başkan Büyükakın sözlerine şu şekilde devam etti” Bu fedakârlığınızın ve gayretinizin değeri bizler için paha biçilemez. Elimizi hiç bırakmadınız, hep yanı başımızdaydınız. Biz de daima yanınızdayız. Salgın sürecinde sizlerin dertlerinize derman olmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Etmeye devam edeceğiz. Sizler için ne kadar hizmet versek az.

Salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet dilerken; zaman mekân mefhumu gözetmeksizin insan sağlığı için çalışan, kutsal mesleğinin gereğini layıkıyla yerine getiren fedakâr ve özverili sağlık kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.