BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Türk Telekom İzmitli bir aileyi deli etti!

Türk Telekom, İzmit’te bir aileye hizmet vermediği halde her ay fatura gönderiyor. İşte ayrıntılar.. 

14 Mart 2022 11:53
Türk Telekom İzmitli bir aileyi deli etti!

İzmit’te ikamet eden İlhan Özkol yaklaşık 3 ay önce Bekirdere Mahallesi’ndeki evini boşaltıp Sepetçi Mahallesine taşındı. Fakat o bölgede Türk Telekom’un hattı olmadığı içinde internet hizmetinden yararlanamıyor. Hal böyleyken bir de hizmet alamadıkları halde, 3 aydır kendilerine gönderilen faturaları ödüyorlar.

İlhan Özkol bu duruma tepki göstererek Türk Telekom’a gitti İzmit’in merkezine sadece 6 km uzaklıktaki bir yerde altyapınızı yok, en ücra köşe olan Kandıra’da var. Sorunu giderin dedik aylar geçti hiçbir gelişme olmadı, hattımı iptal edin dedi.

Türk Telekom görevlileri de iptallerde cayma bedeli alındığından dem vurunca İlhan Özkol öfkeden adeta deliye döndü! Öyle ya hem hizmet verilmesin, hem de iptal edersen 2 bin TL cayma bedeli ödersin denilsin. Böyle adalet olur mu? Vatandaş yolunacak kaz mı? Ve bir şey daha; haksızlığa isyan edince de tehdit mi ediyorsunuz gibi sözlerle İlhan Özkol’a atar yapıldığı da yine gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393