banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek İzmit’te atama ve kutlama

Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısında bir kutlama, iki atama yapılırken önümüzdeki günlerde yapılacak program ve etkinliklerin planlaması yapıldı. 

14 Mart 2022 05:52
Gelecek İzmit’te atama ve kutlama

Gelecek Partisi İzmit İlçe yönetimi Ömer Uçar başkanlığında toplandı. Toplantıda Gültepe Mahallesi başkanlığına Devran Şirin, Kozluk Mahallesi başkanlığına Özhan Gürtay atandı. İlçe başkan yardımcısı Ercan Kahraman’ın eşi Yasemin Kahraman’a sürpriz doğum günü kutlamasının yapıldığı toplantıda konuşan başkan Ömer Uçar, “İl teşkilatımızla aynı binada faaliyet gösteriyorduk. Çalışmalarımızı daha verimli sürdürebilmek için kiralamış olduğumuz yere taşındık, ufak tefek eksikliklerimiz dışında yerleştik.

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü nedeniyle kuşe kağıda basılı İstiklal Marşı ve Bayrağımızın yer aldığı tabloyu esnaf ve vatandaşa dağıtımını gerçekleştirdik. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyaretlerimiz olacak. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve akabinde mübarek Ramazan ayı geliyor. Bu süreci de en verimli şekilde değerlendireceğiz. Bugün atamış olduğumuz iki mahalle başkanımıza aramıza hoş geldiniz der, başarılar dilerim” dedi. Mahalle başkanlıklarına atanan Devran Şirin ile Özhan Gürtay’a yetki belgeleri alkışlar arasında verilirken, toplantıya katılan Yasemin Kahraman’a da doğum günü sürprizi yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.