BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Pandemi arası bitti, çekimler başlıyor, Leyla Hanım yeni kadrosuyla geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in büyük önem verdiği kentin efsane belediye başkanı Leyla Atakan'ın hayatını konu alan Leyla Hanım belgesel filminin çekimleri, pandemi arasının ardından sürpriz oyuncu kadrosuyla başlıyor 

15 Mart 2022 23:07
Pandemi arası bitti, çekimler başlıyor, Leyla Hanım yeni kadrosuyla geliyor!

Geçtiğimiz yıl startı verilen, İzmit'in efsane belediye başkanı Leyla Atakan'ın hayatını konu alacak 'Leyla Hanım' belgesel filmi pandemi nedeniyle çekimlere ara vermişti. Aranın uzaması nedeniyle oyuncuların proje takviminde yaşanan çakışmalar üzerine, yapım şirketi ve oyuncu kadrosuyla yollar ayrıldı. Ardından anlaşılan yeni yapım şirketiyle birlikte, ‘Leyla Hanım’ sürpriz oyuncu kadrosuyla çekimlere başlıyor.

LEYLA ATAKAN ROLÜ MERAKLA BEKLENİYOR

İlk planlamada Leyla Atakan rolünü Naz Elmas’ın canlandırması planlanırken, yeni dönem oyuncu kadrosunda en merak edilen konu Leyla Atakan’ı kimin canlandıracağı oldu. Filmin yeni yapım şirketi ve genel oyuncu kadrosu aşağı yukarı planlanırken, çok kısa süre içinde Leyla Atakan rolü ile birlikte, yeni oyuncu kadrosunun da açıklanması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.